Pages

01 Nisan 2008

SÜSLÜ PÜSLÜ YELEK



Yelek için:

Nako kristal yün, sıfır numara tığ

Etek için:
Nako saten,4 numara şiş

Süslemeler için dantel vs. çiçek ve kurdele

Üstteki yelek ve eteği annem ördü alttaki ise benim ördüğüm yelek.Süslemeleri farklı olduğu için fikir olur dedim.Örmesi çok zevkli bir yelek ben severek ördüm.Yapılışını aşağı ekledim büyük haki için resme tıklayın.










27 yorum:

  1. Çok güzel olmuş. İkinizin de ellerine sağlık.
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür ederim canım :)sevgiler...

    YanıtlaSil
  3. merhaba nalan ablacim ellerinize saglik cok güzeeller.anne kiz ne güzel seyler yapiyorsunuz masaallah...sevgiler dilek..

    YanıtlaSil
  4. annenizin ve sizin yaptığınız yelekler ve etek çok güzel olmuş usta ellerden çıktığı her halinden belli ellerinize sağlık iyi geceler

    YanıtlaSil
  5. NALANIM NE KADAR GUZEL OLMUS BAYILDIM, O MINICIK SEYDE ETEGI DEGILMI, NE SEVIMLI OLUYOR BU BEBEK GIYSILERI. ELINE SAGLIK CANIM.
    SAGLIKLI VE MUTLU GUNLU DILERIM...

    YanıtlaSil
  6. Bayıldım bende örücem kesinlikle, hediye gidecek kız bebişler var..Anneciğininde seninde ellerinize sağlık Nalancım..Hoşçakal.

    YanıtlaSil
  7. Çok teşekkürler arkadaşlar.

    YanıtlaSil
  8. Elinize sağlık senin ve annenin,çok güzel olmuş gerçekten,giyicek olan miniği yanaklarından öperim.mutlu haftalar.

    YanıtlaSil
  9. Ne şirin olmuşlar Nalancığım ellerinize sağlık, bunlar hayır işimi yine. Nazar değmesin size maşallah diyelim. Sevgiler canım.

    YanıtlaSil
  10. takım süper olmuş,ellerinize sağlık... mutlu hafta sonları...

    YanıtlaSil
  11. slm nalan ben yapmak istiyorum ama ben yurt disindyim bana yardim edecek kimse yok fazlada anlamiyorum örguden bana yardimci olurmusun.simsi anladigim resimdeki gibi basladim ama arttirma (okudum ama anlamadim)anliyamiyorum arkasida ön gibimi örulecek resima bakkarak yapmak istiyorum baka resmler ekliyebilirmisiniz.tesekkurler

    YanıtlaSil
  12. nalan abla sorumu cevaplamadin lutfen cevapla medime

    YanıtlaSil
  13. Evet arkayıda ön gibi aynı şekilde öreceksin.Yanlızca arttırmaları sadece ön yüzde yapacaksın arkada değil.

    YanıtlaSil
  14. nalan abla neden ip iki katli öye örmemmi gerekiyor.esekkurler abla

    YanıtlaSil
  15. yelegin arkasinin resmi kolaya bilirmisiniz.

    YanıtlaSil
  16. ya bu örneği biraz daha ayrıntılı anlatabilirmisiniz??ayrıca ön ve arkayı ayrı ayrımı öreceğiz?yahu şuan elimde ve 3sıra gittim ama artıyormu anlamadım.ayrıca sizin örnekte biritler var etek kısmına doğru.ama sanki benim ördüğüm öyle bol trabzanlı olmayacakmış gibi duruyor??hep aynı sanki?lütfen anlayamayacak olanlar için daha ayrıntılı ve basit şekilde anlatın..rica ediyorum bunu..teşekkürler.

    YanıtlaSil
  17. Yelekten şu anda elimde örülmüş yok olsaydı daha ayrıntılı resimlerdim.Ama çok acil değilse biraz beklerseniz yeniden öreceğim tekrar detaylı resimler çekip anlatmaya çalışırım.

    YanıtlaSil
  18. nalan ablacım merhaba ben oya..ayrıntılı anlatırmısınız diyen kişi varya o işte..yeleği nihayet 5 kere ördüm söktüm ama sonunda buldum..ördüm yani:))) ama eteğini yapıcam ve etekle ilgli kaç ilmek olacağını nasıl örüleceğini tariflememişsiniz..eteğin ölçülerini alabilirmiyim??teşekkür ediyorum.kendime güvenim geldi kendi kendime örneği çıkarınca:))

    YanıtlaSil
  19. etekle ilgili başlama ölçüleri falan verirmisiniz rica etsem=??kaç ilmek başlandığını bilmem yeterli olacak teşekkürler

    YanıtlaSil
  20. ya etekteki o noktaları nasıl yaptınız?

    YanıtlaSil
  21. ben size çok teşekkür ederim ne zamandır yapılışını arıyordum elinize yüreğinize sağlık çok teşekkürler

    YanıtlaSil
  22. Merhabalar Nalan hanım, yelek te etek te harika gözüküyorlar. acaba yelek için ne kadar ip gitti bilgi verebilirmisiniz? elimde 250 gr kadar bu yelek için kullanmak istediğim ip var ama yetmeyecek olursa emeğim boşa gitmesin:) ilginiz için şimdiden teşekkürler

    YanıtlaSil
  23. lif ipi kullanacaksanız 100 gr yeterli olur .

    YanıtlaSil
  24. elinize sağlık ikiside çok güzel olmuş bu yeleği örmeyi çok istiyordum güzel tarif etmişsin deniyiceğim teşekkürtler

    YanıtlaSil
  25. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil