Pages

15 Kasım 2006

AKILLI İPLER VE ELİMDEKİ ÖRGÜLER...
Ne zaman yüncüye gitsem ,oyuncakçı dükkanına girmiş bir çocuk gibi nereye bakacağımı şaşırıp,hepsindende almak istiyorum.Rengarenk ve çeşit çeşit ipler arasında kendimi kaybediyorum.:)))
Geçen cumartesi günü yine iplik almak için yüncüye gittim ve "omu olsa bumu olsa" diye bir türlü karar veremedim.Sonunda ne zamandır alıp denemek istediğim akıllı iplerde kara kıldım.Örüldüğünde ortaya kendiliğinden bir desen çıktığı için bu iplere akıllı ip deniyor.Bir kaç markada akıllı ip var ama ben renklerinden dolayı Anchoru tercih ettim.Mavili olanla kendime reglan kollu önü fermuarlı bir hırka yapmaya karar verdim.Arka bitti ve ikicni önüde yarıladım .Pembe olanıylada büyük ihtimalle yine kendime balıkçı yaka bir kazak yapacağım onunda arkasını ördüm ,sırada bekliyor :))
Bakalım ne zamana bitecekler ?...
BEBEKLERE MODELLER

6 yorum:

  1. nalan hanım merhaba... uzun zamandır sıtenızı beğeniyle takip ediyorum. yeni adresinize ulaşabildiğim içinde ayrıca mutluyum. yalnız bir sorun var ne zaman sayfanızı açsam resimler yüklenmiyor ya ya birkaçı yükleniyor. ayrıntılı görmek için tıklayıp yeniden ana sayfaya dönünce onlarda kayboluyor. mesele nedir anlayamadım. bi kontrol eder misiniz? dostlukla... fati...

    YanıtlaSil
  2. Merhabalar
    Çok teşekkür ederim,beğenmenize sevindim.Böyle bir problemden hiç şikayet almadım ilk kez sizden geldi .Benim kendi pc mdede böyle bir sorun yok.Acaba sizin bilgisayarınızdan kaynaklanıyor olabilirmi bu sorun ?

    YanıtlaSil
  3. Sevgili Nalan,
    Yün ve manifatura dükkanlarında aynı duyguları ben de yaşarım, el işi sevenlerin hepsi böyleyiz sanırım, şimdiden güle güle giy,eminim çok güzel olacaklar. Bebek hırkaları da çok güzeller, kopyalıdım hemen, sağolasın, ellerine sağlık
    Sevgiyle kal

    YanıtlaSil
  4. Thanks for visiting my blog ;) You have knitted so many beautiful things, I love the doilies and the cute baby-stuff!!

    -Bente from Norway-

    YanıtlaSil
  5. Dear bente b, me to thank you very much visited for my blog
    by !

    YanıtlaSil
  6. ÇOK GÜZEL BİR SAYFA ELLERİNİZE SAĞLIK

    YanıtlaSil