Pages

07 Aralık 2006

İKİNCİ KAZAĞIM
Akıllı iplerimle önce hırka olarak örüp bitirmiştim ama bitince hoşuma gitmedi ve söküp bu kazağı ördüm.Jean pantolanların üzerinde spor ve hoş duruyor.



11 yorum:

  1. Sevgili Nalan,
    Senin ipler epey akıllı valla, ne hoş desen çıkarmışlar. Çok güzel, kullanışlı bir model çkarmışsın, ellerine sağlık, güle güle giyin.
    Sevgiyle kal

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür ederim canım ,evet örene pek iş bırakmıyor ipler :)))

    YanıtlaSil
  3. Canimcim kazagini güle güle kullan cok güzel olmus hani komsuda piser bize de düser dimi bu kazaktan :)) öpüyorum seni

    YanıtlaSil
  4. şu akıllı ipleri ben de merak ettim, mavi kazak bu hali ile çok güzel olmuş, pembeden daha farklı durmuş hatta. ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  5. Nalancığım; bu akıllı yünden birşey işlemeyi geçen yıldan beri istiyordum sen beni heveslendirdin ve aldım başladım. Çok hoş olmuş bu kazağın da. İyi günlerde eskit canım ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
  6. Tek kelimeyle hariha bi kazak olmuş bayıldım diyebilirim güle güle kullanın yaka kısmını nasıl yaptınız çok ilgimi çekti denicem inşallah yapabilirim.

    YanıtlaSil
  7. kazaklarını iyi günlerde kullan arkadaşım,harika olmuşlar,bu akıllı ipleri denemek lazım bir...iyi akşamlar diliyorum...sevgiler..

    YanıtlaSil
  8. Sevgili Nalan,
    Örnek aramaya hiç gerek yok,senin
    akıllı ipin koymuş bile desenleri.
    Çok güzel olmuş.ellerine sağlık.iyi günlerde giy.
    Sevgiyle kal

    YanıtlaSil
  9. Ellerine saglik,cok güzel olmus.Güle güle giy...

    YanıtlaSil
  10. Çok teşekkürler arkadaşlar .

    Nazlıcım senide heveslendirdiğime sevindim ,çabucak bitirip paylaş bizimlede kazağını :)

    Ayşe yaka için 1 karış kadar ördükten sonra tam ortadaki 6 ilmeği kapatıp sağ ve sol kısımları ayrı ayrı ördüm başka bir eksiltme yapmadım.Boğaz kısmına gelince her sırada 6-3-2-1-1-1-1-1 ilmek kestim 15 sıra kesim yapmadan örüp bitirdim.Lastik kısmı için önce "V" kısmından ilmek çıkarıp iki tarafıda ördüm.Sonra boğaz kısmı için ilmek çıkarıp yakayı ördüm.Kolay gelsin sanada...

    YanıtlaSil
  11. Çok güzel olmus gerçekten, güle güle giy.
    Ben pembeyi çok severim ama mavi çok güzel durmus, ellerine saglik.
    Sevgiler

    YanıtlaSil