Pages

16 Şubat 2007

KAVUŞMA VAKTİ....


Bu gün ailece tatlı bir telaş ve sevinç içindeyiz.Canım kardeşim tezkeresini aldı çok şükür,askerlik görevini Artvin'de tamamladı ve hayırlısı ile bu akşam özlem bitiyor.Allah asker ocağındaki bütün kardeşlerimize,evlatlarımıza hayırlı teskereler nasip etsin inşallah.
Bu atkı şapka takımınıda kardeşime örmüştüm.Bugün sevincimle beraber bu takımı paylaşmak istedim sizinle.Atkının yapılışını zaten daha önce anlatmıştım.Şapkayada 9 saç örgüsü motifi kurdum sayıları aynı atkıdaki gibi.Siz ipinize göre saç örgüsü sayısını ayarlayabilirsiniz.
Ben 2 yumak nako "şenet" ip ve 4 numara şiş kullandım.


***SİPARİŞ ALINIR***

8 yorum:

  1. Gecmis olsun sevgili Nalan gözünüz aydın.Allah tüm asker ocagındaki evlatlarımızada hayırlı tezkereler versin insaallah.eline saglık cok güzel olmus kardesin iyi günlerde kullansın sevgiler.

    YanıtlaSil
  2. MÜNEVVER ABLA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.AMİN İNŞALLAH HERKESE HAYIRLI TEZKERELER...

    YanıtlaSil
  3. Ne güzel bir haber, ne mutluluk Nalan. Sağsalim kavuşmanızı diliyorum ve tüm Mehmetçiklere hayırlı teskereler.Takım da çok güzel olmuş, ellerine sağlık. İyi bir hafta sonu dileğiyle sevgiler.

    YanıtlaSil
  4. gözünüz aydin olsun canimcim! Darisi diger teskere bekleyen askerlerimize bu arada anneninde gözü aydin olsun ! Atkisini beresini güle güle kullansin cok güzel olmuslar ellerine saglik sevgiyle kal

    YanıtlaSil
  5. Sevgili Nalan kardesin icin gozunuz aydin. Kaskol ve sapka bir harika olmus zaten bayilirim sac orgusu sapkalara, bende yegenime ormustum. Kardesin iyi gunlerde kullansin. Sevgilerimle..

    YanıtlaSil
  6. gözünüz aydın, kuş gibi hafiflemişsinizdir.

    Takım da çok güzel olmuş, iyi günlerde kullansın.

    sevgiler

    YanıtlaSil
  7. Nazlı,Serap,Nurdan,dantelci çok teşekkür ederim arkadaşlar sevgiler hepinize...

    YanıtlaSil
  8. merhaba nalan hanım. bu atkıyı ben de istanbul'daki sözlüm için ördüm. yalnız annemler atkının arka yüzünün iyi gözükmediğini söylediler, çok canım sıkıldı. kardeşiniz rahat kullandı mı acaba bu atkıyı?

    bu arada, hem blog için, hem modeller hem de tüm ördükleriniz için ellerinize sağlık. sevgiler :)

    YanıtlaSil