Pages

10 Şubat 2008

SAÇ BANTI


Saçınızı toplamak için veya şapka takmak istemiyorsanız soğukta kulaklarınızı ıstmakta çok iyi oluyor saç bantı.Örülüşüde gayet kolay dün akşam bir saatte ördüm bitirdim hemen.Düz renklede olur ama ebruli iplerle daha hoş duruyor.Benim evde bir yumak nako/turbo akıllı yünüm vardı onunla ördüm .Yarım yumak kadar gitti.






8 yorum:

  1. Merhaba ben saç bandı kullanırım ama örgüden daha hiç düşünmemiştim ki taaaa sizin saç bandınızı görene kadar,ellinize sağlık ve bin kere maşallah.bir gecede yaptığınız için nazar değmesin inşallah.

    YanıtlaSil
  2. Nalancığım hep imeniyorum saç bandı kullananlara ama ben maalesef kaç kez denedim olmadı, başım ağrıyor. Bu çok hoş bir anlatım ve renkleri ile birçok hanıma fikir verecek. Sağol paylaşımın için. Sevgiyle kal. Bloğunun yeni dekoru da hayırlı olsun. Değişiklik benim de içimi açıyor. Sevgiler

    YanıtlaSil
  3. Selam Nalancım,
    Ellerine sağlık çok hoş olmuş..
    Bu saç bandından bende yapmak istiyorum ama şiş örgü konusunda biraz zayıfım..Açıklamandan ben pek başarılı olamadım..Benim gibi anlayamayanlar için biraz daha detaylı anlatabilir misin? Öptüm..

    YanıtlaSil
  4. Merhabalar, çok hoş bir saç bandı olmuş.Ben de örmeye karar verdim yalnız biraz acemiyim.Tarifinizde 5. sıraya kadar vermişsiniz.Daha sonra nasıl devam edecek ve kaç sıra örülecek?Yardımcı olursanız çok sevinirim.Şişler elimde cevabınızı bekliyorum:)

    YanıtlaSil
  5. Merhaba
    ortada 18 20 ilmek kalana kadar "3,4,5" ci sıralarda yazdığım şekilde örülmeye devam edilecek.
    Daha sonrada tam tersi uygulanıp örülmeden dönülen ilmekler tekrar her sırada örülerek tamamlanacak.

    YanıtlaSil
  6. Çok teşekkürler ilgilendiğiniz için.1 tane örüldü bile.Ellerinize, emeğinize sağlık

    YanıtlaSil
  7. merhabalar, açıklamada yazan ''işaretlenecek''ten kasıt nedir? not:örgüyü yeni öğreniyorum :)

    YanıtlaSil
  8. Yerinizi şaşırmamak için işaretle denen yere bir şey koymanız gerekli.Bu bir parça iplik olabilirdüğümleyip koyun ,yada takı yapılan halkalar vs gibi şeyler olabilir.

    YanıtlaSil