Pages

08 Şubat 2008




TIRTIL ATKI BERE VE PATİKLER




Kaynak: Bravo örgü dergisi



Kullanılan yün: Feza süper soft baby,4 numara şiş



Atkı ve berenin yapılışı aşağıdadır.

Patiklerin yapılışı:










8 yorum:

  1. merhaba tırtıl atkı güzel bir fikir sahibi güle güle kullansın güzel paylaşımlarınız için teşekkürler uzun zamandır sitenizin takipçisiyim çalışmalrınızda kolaylıklar diliyorum

    YanıtlaSil
  2. Merhaba,çok teşekkür ederim sayfama yorum bıraktığın için dileklerin için çok sağol.tırtlı atkı patikler çok tatlı görünüyor şimdi bi incelicem bakalım nasıl yapılıyor diye.sevgilerimle yıldız.

    YanıtlaSil
  3. sitende tırtıl atkıya bakarken kızım gördü atkıyı :) "anneeee bana bundan al" dedi. Mecbur yapcaz artık bu atkıdan :) Senin renkler süper olmuş. Bakalım bizimki hangi renkleri tercih edecek.
    Güzel bir pazar günü geçirmen dileği ile,

    www.berrince.com

    YanıtlaSil
  4. Oncelikle hosgeldin. Ne sirin birsey bu; hele patiklere bayildim.

    YanıtlaSil
  5. NALANIM NIHAYET DONDUN SANAL HAYATIMIZA :)))
    KASKOLA BEREYE BAYILDIM, YINE BAYILDIM, RENKLER O KADAR HOS VE CANLIKI KUTLARIM BU GUZEL ZEVKLI SECIM ICIN. ELLERINE SAGLIK, IYI GUNLERDE KULLANILSIN CANIM.
    SAGLIKLI VE MUTLU BIR HAFTA DILEGIYLE, SEVGILER...

    YanıtlaSil
  6. Nalancığım yine harika renklerle çok eğlenceli bir atkı ve hoş bir bere çıkarmışsın ortaya. Ellerine sağlık canım. Kolay gelsin, işin zor tabiki.

    YanıtlaSil
  7. merhabalar.ne şirin olmuş böyle ellerinize sağlık.ah bi kızım olsa da böyle ciciler örsem diye deçti içimden.sivi favorilerime ekliyorum.kolay gelsin

    YanıtlaSil
  8. harika olmuş hem de çok şirin
    elinize emeğinize sağlık...

    YanıtlaSil