Pages

01 Mart 2008

LİLA CEKET



6-12 ay için
Kullanılan ip:nako saten /100 gramlık 2,5 yumak
4 numara şiş

Modelin orjinali aşağıdaki resimde.Modelin açıklaması ALTIN ÖRGÜ forumundan alınmıştır.Forum yönetiminden izinsiz kopyalanamaz ve yayınlanamaz.
Açıklaması:


6 yorum:

  1. Bu kadar güzel şeyleri nerden buluyorsun?önce patiklerin vardı gördüğüm tamam bunu yapcam diye,sonra kruvaze yeleği gördüm yok bunu yapıcam dedim,şimdide bu hırka çok güzel bide eflatun hiç dayanamam en sevdiğim renk.ama bunu izninle kaydeticem ilk yeleği yapmak istiyorum,bir yandan iğne oyasınla uğraşıyorum şaşırdım ama hepsi çok güzel sağol.

    YanıtlaSil
  2. Yıldız'cığım teşekkür ederim.Örmeyi ve ortaya güzel bir şeyler çıkarmayı çok seviyorum.Beğendiklerini yapmak için kaydedebilirsin tabiki.O uyarı yazısı sadece emek hırsızlığı yapan kişiler için yazdığım bir şey.Çünkü emek verilip yapılan bu çevirileri alıp bir güzel sanki kendileri yapmış gibi sitelerine koyuyorlar.Ne kaynak belirtiliyor nede bir izin alınıyor.Bu çok çirkin bir şey.

    Bu örnekler canım Aynur'cuğumun forumunda yabancı dili olan arkadaşlar tarafından bir sürü zaman ve emek harcanarak türkçeye çevriliyor.Hepsine çok teşekkür ediyorum burdan tekrar.Neyse çok sinirleniyorum bu konuyu konuşunca çok uzattım :)
    Beğendiklerini sırayla yaparsın artık yavaş yavaş...sevgiler.

    YanıtlaSil
  3. Nalancım ellerine sağlık çok şeker olmuş. Model zaten bir harika giyecek bebek çok şanslı. Sevgiler.

    YanıtlaSil
  4. Her zaman ki gibi mükemmel olmuş Nalan, sevgilerimle canım.

    YanıtlaSil
  5. Çok tatlı bişi olmuş Nalan, ellerine sağlık. Orijinali gibi gözüküyor, ölçüler tutmuş. Sağol kopyalamayacağım ama yapmak istersem ölçülerini alabilirmiyim?Sevgiler

    YanıtlaSil
  6. ABARTISIZ COK COK GUZEL OLMUS SAPKADA OYLE, CANIM ELLERINE SAGLIK, SEVGILER,
    HATICE

    YanıtlaSil