Pages

16 Mart 2008

SİMAY'IN BOLEROSU


Nako süper inci ve 3,5 numara tığ ile ördüm.Tamamen benim uydurduğum bir model oldu.








9 yorum:

  1. iyi aksamlar nalan ablacim eline saglik cok güzel olmus.cok yakismis.iyi günlerde giysin.kizima yaparim bunu kesin.benim kizim 6 bucuk yasinda simay dami ayni yasta ?sevgiler ... (DILEK)

    YanıtlaSil
  2. biliyosun nalan ablacim ben kruvaze yelegide yapmistim.84 ilmek6 yas icin biraz büyük oldu. yapmak isteyenler arka 72 önler 56 ilmek baslayabilirler.gerci benim ipim orta kalinlikta sisim 4 numara ama ben fikir olmasi acisindan belirteyim...sevgiler...(DILEK)

    YanıtlaSil
  3. Dilek'çiğim yelekle ilgili açıklama için teşekkürler.Simay'da 7 yaşında canım.Sanırım senin kızına uyar bu bolero.Ben sırt kısmından omuzlarının arasını ölçerek ona göre başlamıştım.Aynı örnekten öreceksen örneğin şemasını bulup eklerim canım.Sevgiyle kal...

    YanıtlaSil
  4. Sevli Nalan, ellerine sağlık, Simay'a pek bir yakışmış, güle güle giyinsin. İyi bir hafta dleklerimle
    Sevgiyle kal

    YanıtlaSil
  5. Kızımız güzel, teyzemiz marifetli, sonuç harika. ellerine sağlık canım.
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  6. Merhaba nalan arkadaşım,uydurmuş olduğun böyle ise bilmiyorum senden daha neler çıkar.çok güzel simayda çok tatlı bir kız allah nazarlardan saklasın onu.iyi haftalar dilerim sana.

    YanıtlaSil
  7. boleronun yapilisini yazarsaniz sevinirim benimde 3 yasinda kizim var yapmak isterim:))sevgiler

    YanıtlaSil
  8. nalanim hayirli kandiller canim.
    son gunlerde gercekten costun ve harika isler cikardin, hepsini takip ediyorum, vakitsizlikten eskisi kadar yorum birakamasamda, sen bu blogcular icinde benim ilk goz agrilarimdansin, hic bir paylasimini kacirmiyorum, ellerine, emeklerine saglik nalanim, sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  9. cok güzel yakismis sahidende kiz cocuklarina pek yakisiyor elinize saglik

    YanıtlaSil