Pages

05 Ekim 2008

Yazıyı okumak için lütfen fotoğrafın üzerine tıklayın.

6 yorum:

  1. Nalan hanım ALTIN ÖRGÜ etkinliğini düzenleyen acaba KARABÜK'lü mü? Ayrıca huzurevi sakinleri için hazırlanacaklar nerede toplanacak,nasıl ulaştırılacak. Bende KARABÜK'LÜYÜM VE KARABÜK'TE oturuyorum.

    YanıtlaSil
  2. Yasemin hanım ulaştıracak olan arkadaşımızın Karabükte bir yakını var.Gönderiler o adrese yollanacak orada toplanıp iletilecek.

    YanıtlaSil
  3. Nalan hanım ulaştıracak arkadaş yada burdaki yakını kimdir nasıl iletişim kurabiliriz?Burada çevremdeki tanıdıklarda katkıda bulunmak isteyeceklerdir.Karabük merkezde iş yerim var. yaseminakt@hotmail.com adresine maillede bilgi gönderebilirseniz memnun olurum.Teşekkürler.

    YanıtlaSil
  4. Yasemin hanım mail adresinizi ilgili arkadaşıma ilettim sizinle irtibata geçeçektir kendisi ilginiz için çok teşekkürler.

    YanıtlaSil
  5. Nalan hanım bende teşekkür ediyorum. Sitenizi devamlı takip ediyorum. Başarılar diliyorum.

    YanıtlaSil
  6. S.A.
    HAYIRLI GECELER ARKADAŞIM.ŞİMDİDEN CUMANIZ MÜBAREK OLSUN.BENDE BİR AKRABAMIZ MUŞTA ASKER ÖĞRETMENLİK YAPIYOR.BAYRAMA GELDİĞİNDE ORADAKİ ÖĞRENCİLERİNİN DURUMUNDAN BAHSETTİ.ŞİMDİ HARIL HARIL ÖRGÜ ÖRÜYORUZ.YARIYIL TATİLİNE KADAR NE KADAR YAPABİLİRSEK,DÖNÜŞTE GÖTÜRECEK İNŞALLAH.SİZEDE BAŞARILAR DİLERİM.SEVGİLER GÜLSER,

    YanıtlaSil