Pages

24 Ekim 2009

AEOLİAN ŞAL
Geçtiğimiz kıştan kalan yarım örgülerimi çıkarıp bitirmeye başladım artık.Aeolian şal her ne kadar zor ve dikkat isteyen bir model olsada benim zevkle ördüğüm modellerden biriydi.300 gram yarnart begonia ip ve 3,5 numara şiş kullandım . Elizabeth Freeman'ın dizaynı olan aeolian şalın açıklamalarına buradan bakabilirsiniz.

8 yorum:

  1. Sevgili Nalan, yeni yuvana ve şehrine alıştın umarım. Çok güzel bir şal, eline sağlık, iyi günlerde kullanılsın
    Sevgiyle kal

    YanıtlaSil
  2. SEVGİLİ NALAN BANA BU ŞALDAYARDIMCI OLURMUSUN ORTASINI ÖRDÜM SONRA HANGİ ŞEMAYI TAKİP EDECEĞİMİ ANLAMADIM BAKIP DURUYORUM TÜRKÇEYE ÇEVİRDİM YİNE ÇÖZEMEDİM.SIRALAMALARI NASIL OLACAK SÖYLERSEN NİNEYİ ÇOK MUTLU EDERSİN.

    YanıtlaSil
  3. Setup kartı bittiğinde yucca kartına geçilecek,küçük şal için 4 defa ,buyuk şal içinse 12 defa yucca kart tekrar edilecek.Sonra sırasıyla:
    Transition kartı 1 kere,agave kartı 1 kere (büyük şal için 2 kere)sonra final agave kartı örülecek.

    Kenarlara geçildiğinde diğer kartlar aynı anda örülecekyani sağ orta ve sol kanar kartlarının hepsinin ilk sıralarına bakılarak aynı anda örülecek.

    YanıtlaSil
  4. ALLAH RAZI OLSUN NE MURADIN VARSA ERSİN ÇOK ÇOK TEŞEKKÜRLER.SEVGİLER.

    YanıtlaSil
  5. Sıralama aşağıdaki olacak bütün şemaları önünüze alarak yazdığım sırayla hepsinin ilk sıralarını aynı sırada öreceksiniz

    Right Edge Chart, Edge Set-up Chart , Center Edge Chart, Edge Set-up Chartt, Left Edge Chart

    edge setup chart bittikten sonra main edge chartla devam edeceksiniz

    YanıtlaSil
  6. NASIL TEŞEKKÜR EDECEĞİMİ BİLEMİYORUM.ALLAH NE MURADIN VARSA VERSİN TUTTUĞUN ALTIN OLSUN

    YanıtlaSil
  7. Nalan hanim yaptiginiz sallar hepside cok güzel ben de yapmak isterim ama bazi örgü isaretlerini anlamadim mesela .nup 7. yada .nup dokuz.eger örgü sözlügünde eklerseniz daha dogrusu bu sali yaparken ki isaretlerin hepsini eklerseniz cok mutlu edersniz benim gibileri... simdiden teseküür ederim...sevgiyle kalin..

    YanıtlaSil
  8. Nalan kardesim
    yaptigin sallar hepside birbirinden güzel ellrin dert görmesin.bu haruni sali bende yapmak isterim ama bazi isaretleri anlamiyorum eger örgü sözlügünde bu salin isaretlerini anlatirsaniz sizin sayenizde benim gibilerde örer.. Allah razi olsun simdiden..hayirli geceler..

    YanıtlaSil