Pages

03 Ekim 2009

ALTIN ÖRGÜ FORUMU HAKKINDA

Altın örgü forumunun admini ve yönetimi değişmiştir.Yeni yönetim bundan böyle forumun ücretli üyelik sistemine geçtiğini ve yeni üye alımı olmayacağını,bu şartları kabul ederek kalmak isteyenlerin adminle iletişime geçmesini yaklaşık bir hafta önce duyurmuştur.
Bunun dışında kimseye karşı kişisel bir ayrım yapılmamıştır.Pek çok kişi bana bu konuda sitem içeren mesajlar bırakmış ancak forumun sahibi ne şimdi nede daha önce ben değildim.Ben sadece mesaj bırakanların sorularını bir nebze yanıtlamak için şu an aracı durumundayım.
Artık forumda olmayan üyelere ait tüm mesajlar silinmektedir,kimsenin emeği ,izni olmadan kullanılamaz,bu konuda endişesi olanlara duyurulur.

3 yorum:

  1. Merhaba Nalan Hanim öncelikle sizi tebrik ediyorum bukadar güzel elisleri icin emeginize saglik sizden ricam daha öncede ben size yazmistim mesajda ben Altin örgülerdeyeni kayit yapmadim calistigim icin giremedim zaman olursa giriyordum simdi gireniyorum gercekten cok üzgün oldugumu ifada ediyorum ne yapalim saglik olsun yanlis birseyde yazmadim simdiden tesekkürler neco34

    YanıtlaSil
  2. Mail adresinize konuyla ilgili ayrıntılı bilgiyi yazdım sevgili neco

    YanıtlaSil